ТЕХНОЛИФТ<br />
България
официален и ексклузивен партньор на

Продажба и сервиз на кари STILL

и специализирана складова техника

ТехноЛифт България ООД
България,
1839 гр. София
бул. Ботевградско шосе 441
тел: +359 2 820 9397
тел: +359 89 950 5026

office@still-technolift.bg

За нас

За нас

Фирма ТехноЛифт България ООД е с основен предмет на дейност продажба и сервиз на складово оборудване, подемно-транспортна техника, както и с продажба на всякакви допълнителни прикачни съоръжения, тягови батерии и пр. към тях.

Също така фирмата е доставчик на пристанищно оборудване (тежки мотокари, ричстакери, транспортни системи за насипни товари; кранове и др.) – нови или втора употреба, както и резервни части – представител на водещи световни фирми  като  TELESTACK – Великобритания; TEREX Port Equipment - Италия; SVETRUCK - Швеция.

Основните сътрудници във фирмата са с дългогодишен опит в тази сфера, което ни дава увереността, че можем да отговорим на изискванията на всеки клиент.        

От февруари, 2014 г. ние сме официален, ексклузивен партньор на STILL GmbH, водещ в световен мащаб производител на кари и складова техника / /www.still.eu;   www.still.de/.

Базираната в Хамбург, Германия компания STILL GmbH  е основана през 1920 г. От дълги години г в бизнеса със складово оборудване  STILL предлага обширна гама от складова техника, кари и цялостни  логистчни решения. STILL  Германия оперира на 5-те континента на планетата, като присъства  със 199 пункта за продажба и сервиз по света. Четирите завода на фирмата се намират в Германия, Франция, Италия и Бразилия.

Oт  септември, 2016 г. нашата компания  e официален представител на DEXION Storage Solutions, водещ европейски производител от 1947 година на всякакви видове стелажни системи, част от Constructor Group, Норвегия. Групата е една от 3-те най-големи производители в Европа на такова оборудване.

Фирмата разполага със заводи в Германия, Румъния, Холандия и Русия, а произвежданите в нейните заводи продукти се характеризират с много високо качество и устойчивост.


ТехноЛифт България ООД  предлага следните видове машини и оборудване:
 

  • Електрически транспортьори – нови и втора употреба с марката STILL- директен внос от Германия
  • Електрически високоповдигачи- нови и втора употреба, с марката STILL- директен внос от Германия
  • Мото- и газокари; електрокари- нови и втора употреба, с марката STILL- директен внос от Германия
  • Ръчни транспалетни колички- нови, директен внос от Германия
  • Прикачни съоръжения /кламери и др./ - нови и втора употреба с марките KAUP, Bolzoni – Auramo, Cascade, Meyer и др.
  • Работни маси и изравнителни платформи – нови и втора употреба
  • Тягови батерии за електрокари, вишки и др.
  • Мобилни лентови системи за всякакви насипни товари – нови и втора употреба
  • Тежкотонажни мотокари, ричстакери; кранове и др. пристанищно оборудване и резервни части за тях
  • Консултации, проектиране, доставка и монтаж на всякакъв вид палетни стелажни системи, производство на DEXION Storage Group


Ние предлагаме не само качествено и надеждно оборудване, но и нашите специализирани знания, контакти и експертиза при решаване на всеки един въпрос или казус. Ние оферираме най-доброто за всеки един случай професионално решение - не само конкретни продукти и услуги, но и  комплексни складови решения, доставка, монтаж и техническа поддръжка.


Основната сервизна база  на фирмата е разположена в гр. София с поделения в Чирпан, В. Търново, Разград и Варна.